2011. május 30., hétfő

Engedem, had menjen!

Sziasztok<3 Mától megpróbálok újra visszarázódni a régi kerékvágásba, és írni majdnem minden nap:). Mostanában eszméletlenül felpörögtek az események, ennek is köszönhető, hogy nem írtam. 18-án elballagtam a mostani iskolámból, és 29-én egy új korszak nyílik, hiszen beiratkozom a középsuliba. A bejegyzés további részében a bizonytalanság lesz a téma. A bizonytalanság, mely uralja szinte az  egész életünk. Az oka lehet valami tárgy esetleg, egy bizonyos helyzet, vagy akár egy ember. Vannak dolgok, melyekben nem vagyunk biztosak. De ez így van rendjén, igen, mert ez az élet. Aki mindenben biztos, és mindent tud, mindent előre megszervez, annak egyszerű, de magányos élete van.



Viszont az, aki nem mindig biztos mindenben, és nem mindig tud mindent előre, az különleges életet él, hiszen változatos életmódot él, napról-napra. Nagyjából ennyi lett volna a bejegyzés, köszönöm a figyelmedet ♥. Mellékesen: szerintem nemsokára lesz ustream is, és elkezdem újra használni az msn-em. Ha eddig még nem tetted, kérlek lájkold a facebook oldalam. Peti

1 megjegyzés:

  1. Ha nincs szülő, aki korlátokat állítson, akkor megszegjük a saját szabályainkat. És ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy mi szeretnénk, akkor kiborulunk. Majd reménykedünk, minden észérv és tapasztalat nélkül. Reménykedünk, mint a gyerekek. Emberként megteszünk minden tőlünk telhetőt az életben, de mint tudjuk, a világ tele van fordulatokkal. Így amikor azt hisszük, hogy minden rendben van, lezuhanunk a földre. Jó esetben csak egy horzsolás, rosszabb esetben nem elég egy ragtapasz. Néhány seb esetében le kell tépnünk a tapaszt, hogy levegőt kapjon, hogy könnyebben meggyógyuljon.

    VálaszTörlés

Statisztika

Info:
mynameispeti@windowslive.com
Msn: mynameispeti@windowslive.com
Lájkold és kövesd
Facebook profilom megtekintéséhez nézz jobbra!